onsdag 6 april 2011

Vintage med panduro och prima

Kortet ovan är gjort av papper från en av panduros tilda serie, stämpel från pysselmyran, blommor från prima, swirl från Py-hobby & bild från crafty individuals. Det andra kortet är gjort med precis samma papper men spegelvänt och med ett band i mocca imitation och en liten charm från Prima. Ingen text här så det kan passa lite när som helst!
Jag åkte till Ullared måndags förmiddag. Jag skulle köpa en present till Alex och köpa lite scrapsaker på Panduro outlet och på lantmännen som också har lite scrapsaker i sin butik. Var inte inne på G-kås för det ska jag säga er att det hade jag aldrig orkat med. Hela parkeringen var propp full. Nä åker jag dit så gör jag det helst SJÄLV och på eftermiddan för då har alla busslass med människor åkt hem och mitt i månaden eller helst innan barnbidrag och löning. Det är oftast inte så mkt folk då. Jag får lite smått panik när det blir så mkt folk att man blir påkörd av kundvagnar och många har ju inte ens vett att be om ursäkt.  =) Tur att man bara har 45 min körning till det lilla samhället så man kan åka när det passar en bäst. Men inne på panduro är det sällan knökat. Det är väl inte så många som åker dit bara för den lilla butiken heller. Bara jag haha! Fick köpt en hel del faktiskt. Ett block med 36 mönsterpapper från Tilda 59kr, 4 förpackningar med brads från Jb 12kr styck, rubons från prima 10 spänn, en pappersram att dekorera 19 kr, lite andra papper från websters ja det var mer men jag kommer inte ihåg nu.. Det är såååå billigt!! Sen när jag kom hem så hade jag fått hem det jag beställde från countryscrap. Det var en dag fylld med roligt godis det!!3 kommentarer:

 1. Härliga vintage kort i härliga blå o rosa färg!
  Visst är det roligt att fynda, har lite längre till Ullared så jag brukar skicka bud, köper mina fästkuddar där 10kr/st är svårt att slå någon annan stans ;-)
  Må så gott! / Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Härligt med vintage i en annan färg än bara brunt. Jag var på G-kås idag:), var inte så farligt med folk. Men inte hade de så mkt scrapp-saker jag ville ha. Men billiga fästkuddar!

  SvaraRadera
 3. Så fina kort du gjort.Är imponerad.
  Kram!

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)