fredag 22 april 2011

Grattis Chrille 30 år!!

 Hurra hurra för gubben min ida! Imorse så sjöng jag och Alfred för Crille och han fick lite presenter av oss.
Jag gjorde inget kort till honom utan jag altrade hans presenter lite istället.
 Beställde ett jättefint halsband till honom från Älskade Barn med Alfreds tecknade huvudfoting på. Han blev jätteglad för det. På baksidan har de ristat in text med min handstil. Himla fin service och snabbt gjorde de dom det. Det tog bara ett par dagar tills jag kunde hämta ut det på posten. Kika in på deras hemsida det är väl värt ett besök! Nu ska ni få se det!
 Huvudfotingen!!
I eftermiddag har vi haft lite kalas med familjen. Chrille ville inte ha något stort. Det blev smörgåstårta och hovets tårta. Himla smaskigt blev det även om tårtan inte ville som jag ville först. Första bottnen brände jag i ugnen. Äggklockan ringde inte eller så hörde vi den inte.. Den luktade inte så gott när jag tog ut den.. Men det löste sig och den andra blev bra och de som fick smaka var nöjda i alla fall!
Ha en riktigt trevlig långfredag!


2 kommentarer:

  1. Tusen tack älskling för både presenterna och uppvaktningen på min födelsedag. Ingen har sån fantasi som du, halsbandet hade jag aldrig gissat mig till, visste inte ens att man kunde göra sånt. Nu har jag Alfreds söta huvudfoting med mig jämnt!

    SvaraRadera
  2. men viken fin huvudfoting, stört chsrmig!!!

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)