lördag 6 juni 2009

Studentbal, shopping & grattiskort

På onsdag nästa veca tar min lillebror Anders studenten! Himla kul. Kan inte fatta att han har blivit så stor och att det är 5 år sen jag själv var i hans kläder. Fy va åren skenar iväg. Då kunde jag aldrig trott att jag skulle ha sambo barn & hus vid det här laget. Haha tänk vad lite man vet egentligen! Så i onsdags var det dags för studentbal. Anders och några av hans kompisar hade klätt upp sig och satt och förfestade hemma hos morsan & farsan. Jag och Alfred åkte dit så klart! Så fina de var!! Jag hade gärna gått på bal igen!
Här är alla grabbarna samlade. Anders står längst till vänster.

Jag hade varit och köpt roser till dem så de kunde ge sina bordsdamer om de ville. Det blev faktiskt uppskattat. Var rädd att de skulle tycka det var töntigt men det gick alltså hem! Balen skulle vara på Valand i Göteborg det var vi med. Kommer ihåg hur otroligt roligt det var att få klä upp sig så fint och gå till frissan och göra sig fin i håret! Å verkligen en dag at minnas.
Så här såg jag ut när jag skulle på bal för fem år sedan. Visst var jag fin?!! Bilderna är lite dålig kvalisort för jag har scannat in dem. hde massor med löshår som frisören flätade in i mitt lilla hår och så hade jag trätt på gröna pärlor på en ståltråd som vi ringlade runt i flätan. Det syns inte på bilderna men det var fint som tusan. =) Jag hade ett krav till frisören. "Jag vill inte ha någon jävla traditionell svinrygg eller annan uppsättning, det ska vara lite coolare och sticka ut". och det gjorde det. Jag kännde mig assnygg. haha. Måste få skryta lite ibland.I går var jag och Alfred i Borås och köpte lite presenter till min käre lillebrors student nästa vecka. Och självklart var jag ju tvungen att slinka in på Magnolia för att shoppa lite! Var ochså inne på Lagerhaus, en stor favorit. Jag älskar deras saker de har där. Tyvär passar inte allt vårat hem för vi har ju lite gammaldags men ett perfekt ställe att köpa presenter på iaf. Sen var jag inne på bokhandeln och köpte lite loopybrads. Har önskat mig det länge, hittade inga på magnolia. Här ser ni allt samlat. Gul & blå blommor från prima, mönsterpapper, tyll, gula minirosor, glue dots, blått band, kuvert, loopybrads och lite chokladbitar från lagerhaus.

En vän till mig fyller 24 idag på självaste nationaldagen! Vi ska åka dit hela familjen och fira henne i eftermiddag. Det ska bli trevligt. De ska på femkamp på Liseberg lite senare och sen ut på krogen men vi följer inte med eftersom Alfred behöver hem och sova ganska tidigt. Femkampen hade varit rolig annars men det går väl fler tåg. Här nedan ser ni kortet jag knåpade ihop till henne igår efter shoppingturen. Man måste ju ha ett blå-gult kort när man fyller år på nationaldan, inte sant? Har liftat ett kort som jag såg på scrappiz. Gillade formatet så mycket. Har sytt den svarta streckade linjen för hand. Är så rädd att symaskinen ska förstöra kortet, att tråden ska trassla sig och så, så jag gjorde hål med maskinen bara så det skulle bli jämna stygn och sen tog jag lite svart broderitråd och sydde. det tog väl sin lilla tid men det blir ganska effektfullt. Färgerna stämmer inte helt överens med verkligeheten men så blir det ju när man fotar.

Nä nu ska jag ta och hoppa in i duschen en snabbis. Alfred vaknar säkert när som hellst nu och Chrille är ute och målar altanen.

Kramar i massor!

Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)