lördag 30 maj 2009

Ett Bröllopskort!

Igår var jag och Alfred i Skene och hälsade på Ulla Alfreds farmor på hennes jobb. Hon hade köpt ett par skor till honom som tyvär inte passade så vi hämtade kvittot till dem. Sen åkte vi till mamma och gick gemensamt ner till Visko. Det fanns så himla mycket att välja emellan men det blev till slut ett par fina sandaler från Kavat. Gud vad dyrt det är med skor till barn. De växer ju ut dem så snabbt, men det är ju viktigt att de är av bra kvalité och bra stöd i dem.

Sen åkte jag till Kinna och gick in på flügger och köpte ett rött cardstock med bling och en presentaskmall, de har ju en del av panduros sortiment. Sen gick jag till bokhandeln och köpte lite fler papper ett med bröllopstema. Jag skulle göra ett kort till vår arbetskamrat som gifte sig för en vecka sedan. Så det satte jag igång att göra sen när vi kom hem. Det tog ganska många timmar innan jag var klar för jag tycker aldrig jag blir riktigt nöjd. Kortet går i rött och vitt bling. Tycker det passar bra till bröllop. Kortet består av vitt och rött cardstock bling, mönsterpapper med fraser som hör bröllop till, minirosor, tygblommor, en utstansad retroblomma i samma röda cardstock, organzaband, charms, lite spets och ett chipboard-hjärta.

Framsidan
Insida
Insidan har jag hållt ganska ren men ändå lite dekorerad, lite roligare än bara en vit insida. Samma vita och röda bling och mönsterpappret igen för att hålla samma tema över hela kortet. Har inte skrivit någon hälsning utan det får de andra på jobbet göra. Vet inte riktigt vad de har tänkt sig egentligen så det får de sköta.
Baksida
Blev inte helt nöjd med min baksida jag vill hemskt gärna ha en såndär personlig rund stämpel som en del har fått tag på ifrån Norge. Får se om jag kan ta reda på vart den finns. Men huvudsaken är ju att det syns att det är jag som har gjort kortet. Tycker att det är viktigt att signera sina alster.

Idag ska vi kanske åka till alfreds farmor och farfar i Varberg, de är i stugan. Det är ju så himla fint väder och som grannen sa igår till Chrille " den där jävla bonnen har gjort illa luften igen". Han gödslade nämnligen igår IGEN. Det luktar så jävla illa rent ut sagt. Det går inte att vistats ute så det blir nog att vi åker. Alfred behöver ju komma ut i friska luften, och det har vi ingen här hemma just nu haha.

Ha en riktigt bra lördag!
Kramar Mia

2 kommentarer:

  1. Hej! Nu har jag hittat hit med. Jag har ju bara läst på gubbens sida det sista! Och på landet ska det lokkta´ skit!

    SvaraRadera
  2. Hihi! Sjojjigt att du har kikat förbi! Ja det ska la göra det. Det är bara så jävla jobbigt!

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)