måndag 30 juli 2012

Renovering och dopkort till Ellie!

 
Fick en beställning av en före detta kollega som ville att jag skulle göra ett dopkort till hennes barnbanr som skulle döpas. Det är så roligt när man får beställningar. Det fick gärna gå i rosa eftersom mamman gillade det. Texten är utskriven på datorn. Stämpeln är från Forma Hantverk och är embossat. De små blommorna och de gröna fina bladen kommer från prima.

Just nu har jag haft en veckas semester av fyra. Det är så skönt. Vi har inte planerat så mycket mer än små dagsutflyker. Vi ska äntligen fixa färdigt våran hall. Vi trodde att vi skulle hunnit med det i våras eftersom en bebis var beräknad i maj. Men det blev ju inte som vi hade tänkt och lusten att göra något försvann då med. Ja det är bara att inse att det aldrig blir som man har tänkt sig. Men nu ser vi ljuset i tunneln, ja i alla fall med hallen ;) Gubben min och min pappa tillbringade helgen till att göra eget trappräcke. Lite snyggare än den spånskiva som vi hade innan ;). 
Suddig mobilbild men den får duga. Vi ska måla trappan och räckena i en mullvadsgrå färg. Haha vet inte om någon förstår vad jag menar men men. Och på väggarna ska vi sätta upp en gammaldags tapet. Ska bli så skönt att äntligen kunna använda hallen på riktigt.
Förra veckan fixade gubben till en sänggavel av en gammal dörr med. Det blev himla fint tycker vi!

Dessa bilderna är också lite suddiga mobilbilder. men det får duga. Vårt objektiv till kameran går inte att ta några fina närbilder med.  Vårt förra objektiv föll i backen och gick sönder så gybben köpte ett nytt. Objektivet var sååå bra som gubben köpte. Kunde ta knivskarpa bilder på saker... Långt bort.. haha!


1 kommentar:

  1. Vad här fint!

    Gillar du shabby chic o vintage så har jag gjort en del egen designade klippark nu som jag lottar ut i en blogcandy! Kom och ta en titt!

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)