måndag 18 juni 2012

Stjärntavla till Ludwig


I lördags var på på dop då Chrilles kusinbarn Ludwig döptes. Tycker att det är så svårt det där med dopgåvor och jag är inte så noga med sånt där tennkrafs som man alltid får, men som ingen vuxen någonsin har ståendes framme. Varför köpa det då? Jag tänkte att jag skulle fixa en egen present till honom, har sett så fina tavlor gjorda med utstansade fjärilar och stärnor så det fick det bli, utstansade stjärnor i en fin ram från Ikea. Lite orginellt i alla fall för dem som inte är i scrapträsket ;)

Gjorde en tag så de skulle veta vem de fått det ifrån samt ett kort som jag satte på den andra presenten, en liten ljusblåvit servis i plast med en fin bil på.
Tåg stämpeln fyndade jag när Forma Hantverk sålde ut sitt lager, den är så söt. 
 Stansade ut stjärnorna i smirks For him papper. De är söta med foliedekor på vissa av pappren. Satte alla stjärnorna på en 3-d kudde. Jag tycker om denna ska nog göra en liknande till min Alfred.
Den lilla skeden är en charm som jag köpte på min första scrapmässa i Götet för flera år sen. Kommer ihåg att det var i landstokens monter jag hittade dem.
Vart har sommaren tagit vägen tro? Ja jag klagar inte så för än är det långt kvar till min semester. Synd bara om de som är lediga tycker jag. Ha en fin vecka hörni och om vi inte hörs innan så
 GLAD MIDSOMMAR!!

2 kommentarer:

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)