söndag 27 maj 2012

Mors dag!

Idag är det mors dag! Härligt väder har vi med. Idag visar jag två alster, en BH till min mamma och ett kort till sambons mamma.
Bh:n ritade jag upp på ett kopieringark tills jag blev nöjd, nåja. Sen Klippte jag ut det i ett dubbelsidigt papper från maja design. 
 Josefine hade en jättefin digital stämpel med samma text på sin blogg som hon vara så vänlig att låna ut. Tyvär är vår skrivare helt kass så det blev skitfult när jag skrev ut så det fick bli handskrivet.Tack ändå Josefine det var väldigt gulligt av dig!!

  
Det var riktigt trixigt att få till kuporna snyggt på BH:n och jag är väl inte helnöjd men det är ju ändå papper och inte tyg. Morsan ska ju inte ha den på sig.. Hoppas jag hahahaha.

Detta kort får svärmor av Chrille. Papper från pion design. Tygblomma från Nille, chipboard M:et har jag målat i en beige färg, chalkade alla kanter och stämplat med två olika stämplar, tyvär syns inte den rosa textstämpeln så bra då jag använde mina distress markers att färga in stämpeln med och sen flöt det ut med crackle accenten som jag täckte hela bokstaven med. Men shit happens. Hörnen stämplade jag på samma vis och chalkade kanterna fast dessa täckte jag med stickles rock candy istället.
Hoppas alla får en mysig mors dag. Själv ska jag snart ut och putsa fönster, i alla fall dem som det inte är direkt solljus på.

1 kommentar:

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)