onsdag 30 mars 2011

Steampunkförsök

Ja som rubriken lyder har jag försökt mig på det här med steampunk lite.. Jag är inte helt nöjd men det är ju första gången så man blir väl förhoppningsvis bättre och bättre. Kan man ju alltid hoppas på i alla fall. =)
Den snygga diecut ramen i aluminium är emossad och det har supersnälla Linda hjälpt mig med. Du är en pärla. Kika in till henne hon har en massa fint att titta på!! Jag har färgat in den med röd alco ink och satt fast med hjälp av skruvbrads.. Den stora stämpeln kommer från vilda stamps och jag har distressat den i lite olika färger.
 Bakgrundspappret kommer från en gammal bok. En chipboard fågel har fått guldfärgat cracklepait på sig och sen ett lager med crackle accent med för att det skulle bli ännu mer sprickor. Den lilla klockan är en liten plastram som jag också målade med samma guldiga crackle paint, uttavlan är även den en stämpel från vilda distressad med tea dye och ett lager crackle accent i urtavlan. Lite blandade metalldekorationer och ett gångjärn fastsatt med skruvbrads. Japp sen var jag klar tyckte jag!

Jag fick ett kort från Linda i efterskott i måndags som jag inte hunnit visa än.
Snyggt! Tack för det! =)
Måste bara visa vilken snygg väska jag köpte idag för ett presentkort jag fick av mina föräldrar när jag fyllde.

Visst är den snygg!!! Massor med fack så man får plats med allt en kvinna har med sig till alla eventualiteter. ;o)
Nu önskar jag dig en bra eftermiddag!
1 kommentar:

  1. Åååh, men så snyggt du fick till det!! Suveränt!

    Kul att du tyckte om mitt kort med... även om det kom lite sent.
    Kram

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)