torsdag 10 mars 2011

I'm back!!

Japp då var man tillbaka på banan igen. Jag och hela min lilla familj har legat i influensa sen den 25 februari.. Riktig jäkla brak influensa kan jag meddela. Jag har aldrig mått så här dåligt tror jag. Hade feberfrossa till och från i fem dagar, hosta, snuva, inga krafter, ont i musklerna, svårt med andningen ja alla symtom på influensa. Detta önskar jag att ingen ska få uppleva. Jag blev sjuk först och sen drog jag ner mina älsklingar i det med. Vår lille 2,5 åring brukar ju ta en förkylning ganska bra men han låg i flera dar och orkade inte leka så mycket. Och inte är vi kärnfriska än inte. Jag har snart vipkort på Vårdcentralen haha. Jag tror jag har varit där 4 gånger på två veckor nu för att få sjukintyg, ta Crp:n osv. Det börjar bli pinsamt att gå dit. Ska dit imorgon med och ta Järn och B vitamin prover. Jag tillhör ju en riskgrupp eftersom jag har astma men jag har inte trott att man skulle bli så jävla dålig så jag har ju naturligtvis inte vaccinerat mig. Men det ska det ändring på för detta vill jag aldrig ha igen. Jag ska ta den VARJE år från och med till hösten baskemej!

Jag fick fram pysslet igår. Jag måste ju göra nåt roligt som piggar upp en. Gjorde ett kort av materialet som jag fick från Hobby och hantverk. Har fortfarande lite saker kvar får se vad det blir med dem.
Detta kortet vill jag vara med och tävla hos En liten butik.
Måste bara berätta nåt roligt! Jag såg att Countryscrap letade efter Gäst-DT's i vår så jag skickade iväg ett litet mail. Jag trodde inte att det var sant när jag fick svar! Jag blev uttagen!! Å jag svävade på moln ett tag! Ska bli så roligt att få inspirera en månad hos dem. När det blir? Jag vet inte än men håll utkik!
Hoppas att ni mår bra och slipper influensa och andra basilusker!

5 kommentarer:

 1. oh, Mia, so beautiful card! your style is very special))) Love the nice butterfly on the corner)

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du har här i din blogg! Ska verkligen bli såå kul att ha dig med i vårt GDT. Jag återkommer snart med mer info om det. Har inväntat en del nyheter, så därför har det tagit lite tid ;)
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart kort!
  Ha en bra kväll...

  SvaraRadera
 4. Så kul att du deltar i en liten butiks tävling med ditt fina alster! //Linda

  SvaraRadera
 5. Hej,Mia!
  Vilket underbart kort du gjort,jättevackert.
  Och Grattis till din DT-plats.Det var väl inte så konstigt att du fick den...???
  Tack,för din hälsning hos mig!

  Kram!

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)