lördag 26 mars 2011

Födelsedagskedjan!

Jag är med i en födelsedags kedja som ScrapLinda håller i. Igår fyllde jag år och jag fick 11 kort på min dag. Vi är 17 stycken så några dimper nog ner nästa vecka skulle jag tro.
Jag hade en jätte mysig dag med mina älsklingskillar. På morgonen fick jag ett presentkort i en skoaffär och en paket från Alfred som han köpt med hjälp av mormor med "Hjärtar ljusar" röda hjärtformade värmeljus och ett grönt plastetui till att ha ett äpple i. Ja jag fällde en liten glädjetår och tänkte på hur han gått och valt saker som han skulle ge mamma. Sen fick jag sovmorgon i två timmar! Det bästa jag vet! Lite senare på förmiddagen åkte vi en sväng på Karlssons i Veddige och köpte nya fönsterbädor för de vi hade innan liknade ingenting. Så nu ser det mycket trevligare ut i våra fönster! Sen åkte vi till Varberg och handlade på Hajjen och Alfred fick åka i en kundvagnsbil! Mycket uppskattat! På eftermiddagen tog vi det lugnt och bara umgicks hela dagen och sen gjorde min älskling middag till oss medan jag och Alfred busade. Ja jag är helnöjd när jag ser tillbaka på gårdagen!
Idag firade jag med resten av familjen med kaffe och tårta och jag fick fina presenter och blommor. Det är så roligt att umgås med alla!
Nu ska ni få se alla fina kort jag fick igår!
Stafflikort från Anna! Tack för det lilla extra du skickade med!
Tagkort från Britt-Inger! 
Stjärnkort från Carina!
Från Catharina!
Kort i rött och svart från Cecilia!
Kort från Gunilla! Tack för det lilla extra!!
Kort med en liten Hänga från Inga!
Kort från Johanna med söt TGF tjej!
Kort från Kim! Tack för det lilla extra!!
Fjärilskort med bling från Maya!!
Rosa kort med lilla Tilda från Pernilla! Tack för det lilla extra!!

Tusen tack alla ni för alla fina kort! Det var faktiskt lite extra kul att fylla år när man fick hela brevlådan fylld med fina handgjorda kort!!


3 kommentarer:

 1. Många fina kort du fick. Snart är det min tur :)
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Oj så många fina kort du fått.ser framemot när det ska bli min tur i kedjan att få kort.
  Stort grattis och hoppas att du hade en toppenbra födelsedag.
  Kram Catharina

  SvaraRadera
 3. Så många fina kort du fick! Synd bara att det var så många som var sena... däribland mitt *fy skäms på mig* Hoppas de andra kommer sen!
  Kram

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)