tisdag 31 augusti 2010

OCH VINNAREN ÄR.....


Nu är vinnaren av mitt bloggcandy dragen! Jag har inte använt någon slumpgenerator på nätet utan det blev en old fashion lottodragning. Skrev upp alla namn på små lappar och drog en vinnare!

Vinnaren blev.....







...................................












Nu är du nyfiken va?!!
....................







Trumvirvel
.......................









...........................




Stort grattis till

 
LILLGRODAN
Maila mig din adress på mia(@)thorssons.se (utan parenteser) så dyker snart din vinst upp på posten!

Ha en trevlig dag allihopa!

torsdag 19 augusti 2010

Grattis min vän!!

Min kära vän Emma fyller 25 år idag och detta är vad jag har gjort en liten box till henne med små och stora kort som jag visat i en liten sneakpeak på för en månad sedan. Sedan dess har gubben min konfigurerat om datorn och jag tror dessvärre att alla foton på detta gick i graven där.. Men jag ska leta som en gnu efter dem i alla våra (många) USB pennor och SD kort och hoppas att de finns där någonstans.. Fy fasen va kelit (= tråkigt i våra trakter, inte mys) jag blir så ledsen för jag blev väldigt nöjd men ni får vänta lite till på det alltså. Hoppas hoppas att de finns någonstans.
Jaja ha en fin kväll och glöm nu inte min bloggcandy kära bloggläsare...

Kram Mia

onsdag 18 augusti 2010

Vintage!!

Har knåpar ihop en liten dragspels väska i vintage stil.
 Ängeln har jag gjort själv genom att använda papperslera och en mini pepparkaks form. Jag stämplade med en text stämpel innan leran hade torkat sen färgade jag in den med fluid chalk. Visst blir det en härlig dekoration!

Det fina mönsterpappret kommer från Making memories.
 Obs! De små rundlarna skiner inte riktigt så mycket i verkligheten. Det är kamerans blixt som gör att de ser så guldiga ut.
Här ser man själva "dragspelet". Har använt mig av naturfärgat cardstock  som jag biggat och limmat fast i båda sidorna.

On craft your days away challenge they have a challenge called favourite things! I desigded to enter whith this altered box because it contains many of my favourite things. Flowers, vintage and the locker.

I whould also like to send this to Cretalicious Challanges that have the theme VINTAGE this month!

Det var allt för mig! Ha det bäst flodhäst!
Kram Mia

torsdag 12 augusti 2010

På dopdagen och ett varmt deltagande

Hej!
Idag bjuder jag på två kort som är väldiga motsatser gentligen.
Det ena är till ett dop och det andra till en begravning. Båda kort är beställningskort. Vi börjar i kronologisk ordning så därför kommer dopkortet först!

Här har jag använt mig av papper från panduro. Gjorde en barnvagnens underrede av en halv cirkel, sufletten gjorde jag av en fjärdedels cirkel som jag klippte isär och chalkade. Satte fast den med en brad. Handtaget klippte jag på frihand och satte även fast den med en vit brad. De två hjulen är också brads som jag blingat till lite med blå stickles. Texten är bokstavsstickers också de från panduro! Blommor från prima och en liten blå miniros från Woc. Stenarna kommer från kaiser.
Inne hos Thats just so cute's blog har de en babyutmaning som jag tänker haka på med detta kort!

Dekorerade insidan lite med samma papper en liten ruta för en personlig hälsning, prima blommor med en halvpärla i mitten och en liten freebie stämpel men jag minns ej var jag hittade den nu.

Nu till det motsatta kortet till ett motsatt tillfälle nämnligen till en begravning. Jag gjorde det väldigt enkelt och ganska stilrent.
Har textat för hand för jag hade ingen stämpel som passade. Enda dekorationerna är en spets och ett grönt fint band över samt en liten bling blomma i hörnet.

Det var allt för denna gång! Ha en bra kväll och glöm inte att vara med i min bloggcandy!
Kram kram Mia

onsdag 11 augusti 2010

Dröm om...

Jag fick en beställning på ett kort till en begravning, det fick inte lov att gå i svart vitt så jag tänkte mig lite dovare färger. Men när jag var klar så var jag visserligen jättenöjd men textstämpeln passar ju inte alls. Hur lätt är det att leva idag när man precis mist en kär livskamrat? Så jag gjorde ett annat istället men det visar jag en annan dag för det ligger ännu kvar i kameran.


Så detta kort hamnade istället i "färdiga kort lådan". Jaja det kommer säkert väl till pass en annan gång! Ursäkta den dåliga redigeringen jag är inte vidare bra på det. Men jag försöker.. ;)

Ha en toppendag! Nu ska jag hämta sonen på dagis!
Kram Mia

lördag 7 augusti 2010

Mitt fynd!

Jag har köpt en väska, Wheelable tote från Papermania, att ha mina scrapsaker i när jag ska på träffen hos Lina i Nol, Vill du veta mer om träffen finns en banner på vänster sida i min sidebar. Finns bara ett fåtal platser kvar nu!
Jag  är så nöjd med min väska! Köpte den på PY Hobby. De har extrapris på den just nu för bara 499:- har sett samma väska i andra färger för betydligt mycket mer pengar. Ett kap helt enkelt. =)

Titta så fin den är!!!
Detta grattiskort knåpade jag ihop häromdagen.

Det var allt för mig idag. Nu ska jag fortsätta städa för snart får vi besök av lite vänner och deras barn!
Kram kram Mia

fredag 6 augusti 2010

Yes det är fredag!!

Å vad skönt det är med helg när man får vara ledig! Men gubben jobbar visserligen denna helg men det är sånna smällar man får ta. Ja nu till dagens kort som går i lite 50-tal stuk! Älskar denna stämpeln! Köpt hos Papermaze. Ja allt på kortet är köpt hos dem förutom cs:en.



Fick gjort två kort på bara farten! Textstämpeln kommer från Inkido och den köpte jag hos Linda.
Japp detta var allt från mig idag. Ha en fortsatt trevlig dag alla vänner!

Glöm nu inte att vara med i min BLOGGCANDY som pågår fram till och med den 30/8, har fyllt på med mer saker så den som vinner inte ska bli besviken ;)

Kram Mia

tisdag 3 augusti 2010

Hem ljuva hem!

En kusin till mig har precis köpt hus. Då vill jag ju såklart skicka ett kort och önska dem lycka till!
Surfade runt på lite olika bloggar och fick syn på ett kort med en fågel här och en fågelholk. Så då liftade jag den idéen. Haha lifta idéen låter så mycket finare än snodde idéen ;)


Ha en superbra dag oh glöm inte att vara med i min bloggcandy! Klicka på bilden längst upp till höger på sidan för att komma dit!

Kram kram

måndag 2 augusti 2010

Bling bling!!

Idag bjuder jag på ett grattiskort gjort med pappren från Cosmo Cricket serien Hey Sugar. Såg ju att Lina hade hakat på en tävling inne hos Sir Stampalot challange som har temat bring on the bling denna månad. Har blingat till det massor. =) Så jag tänker skicka in detta till tävlingen jag med.
Har gjort en vimpen av lite olika papper från serien som jag fäst på brun cardstock och svart ståltråd som jag snurrat ett par varv emellan varje och på ändarna med en tandpetare. Blomman är en diecut med hål i därför passade det så bra att fästa en rosett där. Har lagt på ljusgrön stickles lite överallt! Stämpeln kommer från reprint. Här kommer det:


Ha en strålande måndag allihopa! Nu ska jag njuta av ett par dagar ledigt efter att ha jobbat hela helgen och idag!
Kram Mia