torsdag 19 augusti 2010

Grattis min vän!!

Min kära vän Emma fyller 25 år idag och detta är vad jag har gjort en liten box till henne med små och stora kort som jag visat i en liten sneakpeak på för en månad sedan. Sedan dess har gubben min konfigurerat om datorn och jag tror dessvärre att alla foton på detta gick i graven där.. Men jag ska leta som en gnu efter dem i alla våra (många) USB pennor och SD kort och hoppas att de finns där någonstans.. Fy fasen va kelit (= tråkigt i våra trakter, inte mys) jag blir så ledsen för jag blev väldigt nöjd men ni får vänta lite till på det alltså. Hoppas hoppas att de finns någonstans.
Jaja ha en fin kväll och glöm nu inte min bloggcandy kära bloggläsare...

Kram Mia

2 kommentarer:

 1. Tävlingen i samarbete med GladaGrodan är avslutad och 2 vinnare är presenterade i bloggen, ta en kik om du var en av dem!

  Jag har även 3 andra härliga pågående tävlingar i bloggen, och fler är på g - kika gärna in och delta i dem också om du inte redan gjort det. :-)

  Önskar dig en fortsatt trevlig kväll!
  Kramar Carolina

  SvaraRadera
 2. Ajajajaj, det är när något sådant här händer som man inser hur beroende man är av datorn! Hoppas att du hittar något. Den vän kanske kan ta ett kort för dig?
  Jag har äntligen skaffat en Extern hårddisk. Men nu komer jag istället inte ihåg att göra en säkerheltskopia till den ;)

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)