lördag 24 april 2010

Ett kort till en liten Olle och en P.I.F!

Chrilles bror ringde härom kvällen och undrade om jag kunde göra ett kort för han skulle på en kompis barns dop. Sagt och gjort. Igår kväll satt jag framför tv:n och gjorde detta kort samtidigt som jag hängde med (nåja) i Talang på tv4.
Jag hade en P.I.F här på bloggen i januari tror jag det var. Det var en som hakade på, Lina, och igår fick hon detta halsband som jag gjort till henne på posten. P.I.F står för Pay it forward och ni kan läsa mer om detta här. Lina är en cool tjej och gör mycket saker i lila och dessutom väldigt kreativ därför ser smycket ut som det gör!

Idag har jag och min lilla familj varit på Borås Djurpark! Det var hur mysigt som hellst men mycket mer folk än vad man kunde tro. Vi fick köa en bra stund innan vi kom in. Men den som väntade på något gott. Alfred vet nu hur det ser ut där "fant" "baaapa" "Kacka" "totto" "katt" bor och många många fler. Han var helt slut när vi kom hem. Nu ska vi kolla lite på bolibompa och mysa i soffan!

Ha en trevlig lördagkväll, och du som läst så här långt. Kan inte du lämna en lite kommentar efter dig?? Det skulle göra mig så glad!
Kram Mia

1 kommentar:

  1. Hej Käraste Mia!!!
    Vilken alldeles underbar PIF gåva!! Är så glad och rörd. Känner mig stolt att få detta fina smycke ocg väldigt priviligerad ska tilläggas!! Tänk att lille ja kunde få något sådant!! Det värmer Mia!!! Fick många kommentarer om detta fina på träffen i dag..... jag tok shoppade!!!! Önskar att du hade varit där så jag kunde ge dig en bamse kram!!!!

    Kram kram och stort tack igen MIa!!! Gulle dig!!Lina

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)