fredag 9 april 2010

Ett litet bidrag till Scrappiz CC!

Det är så skönt att det inte finns några rätt eller fel inom scrapbooking. Man gör som man vill. Och jag hoppar vilt bland olika stilar. Idag får ni se ett kort som jag tävlar med på Scrappiz CC i utmaningen att man ska tolka en skiss och använda minst tre olika mönsterpapper från olika tillverkare.  Det påminner om det förra jag la upp, för jag har använt samma bakgrundspapper från american crafts. Det rosa pappret med prickar kommer från my little shoebox och det fina pappret med de roliga figurerna kommer från prima. Gjorde en liten kul snurra av det ena mönsterpappret och fäste med en klädd brad som jag bytte till mig när jag var med i en Round Robin också på scrappiz.se
Här kommer mitt extremt snabbgjoda kort, tog max 10 minuter att göra! Otroligt roligt att göra enkla saker som omväxling.


Tjo och hej med farbror frej!
Kram Mia

3 kommentarer:

  1. Vad kul att du ville vara me di min candy! Har kollat med din registrering har inte gått igenom tydligen för din mail finns inte med i listan. Tryckte du på länken i mailet du fick efter du skrev in din adress på sidan?
    Kram, Daniela/Neliz

    SvaraRadera
  2. Va fina kort du gör Mia!!!! Härliga papper du köpt, jag är svag för prickigt!! Hoppas att det är bra med dig, jag har varit lite vissen och inte haft ork att skriva kommentarer och hälsa på så mycket men nu är det lite bättre!!! Kramar på dig Mia och ha en härlig dag!!

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)