onsdag 13 januari 2010

Blogcandy vinst och PIF!

Detta är första gången jag bloggar fler än en gång på en dag!! =)
Jag vann en liten tävling inne hos Lina för ett tag sedan. Ett helt underbart paket med papper från inkido, pappersspets, band, halvpärlor och ett jättefint kort som jag får ge bort till vem jag vill. Men jag tror att jag kommer spara det som minne och inspiration för det var så fint! Ta gärna en titt i hennes blogg hon gör så fina saker! Jag har länge velat ha Inkidos julpapper så jag blev väldigt glad för detta!! Vilka fina julkort jag kan göra till nästa jul!

Ursäka den dåliga kvalitén på fotot av kortet. Det är taget med vår gamla dåliga kamera för när kortet togs så hittade jag inte vår systemkamera.. Så kan det gå. Men jag vet att man kan kika in hos Lina och se kortet även där.
Tusen tack Lina för fina saker.

Nu medans jag kommer ihåg det så gick jag ju med i Linas PIF för ett tag sedan med. =) Och då tar man ju på sig att lägga ut en själv med. Så det är det jag gör nu! De tre första som kommenterar detta inlägg kommer att få en handgjord gåva av något slag skickat till sig. Nedan ser du hur reglerna ser ut:


Tack och hej, leverpastej!!
Kram Mia

2 kommentarer:

 1. Hejsan

  Passa på att besöka oss, Articsisters, nu under helgen. Vi har stor REA på samtliga stämplar. Vi öppnar upp med 50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att fynda fina textstämplar inför tillverkningen av Alla hjärtansdagkorten. Vi har REA från fredag den 14 januari till söndag den 17 januari.

  Välkommen in MVH /Cecilia

  http://www.safirsilk.se

  SvaraRadera
 2. Hej Kära Mia!!
  Jag saknar dig och ditt skapande....hoppas att du inte har för mycket att göra!Önskar dig en skön torsdag kväll....hela resten av familjen sover mycket spänning nu....vi ska titta på hus i mogon. Håll tummarna!
  Må så gott
  Kramar lina

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)