söndag 3 januari 2010

Lite nytt på gång!!

Det har varit ganska tyst här nu ett tag. Har jobbat jättemycket i jul och liksom inte hunnit med så mycket. Men jag gick med i en Swapp på svensk scrapbooking nu härom dagen så snart får ni se lite egengjorda dekorationer i olika sorter. Jag trodde först att man bara skulle skicka lite "vanliga" köpta dekorationer men sen såg jag att man visst skulle skicka egengjorda och eller köpta dekorationer till de som är med i deras stil. Detta hade jag inte riktigt räknat med.. Haha men jag hoppar inte av utan gör ett försök men jag kommer blanda med lite köpta med. Ni kommer få se det så fort jag har postat dem och jag vet att de har kommit fram som det ska. Man vet ju aldrig ifall de man byter med kikar in här. ;)
 Nyår har ju hunnit passera med. Vi firade med mina föräldrar denna gången. Det har varit så mycket i jul så vi kännde att det skulle vara skönt att bara ta det lugnt. Det bjöds på mycket god mat. Vi åt kräftstjärtsoppa till förrätt, oxfilé med trattkantarellsås och hasselbackspotatis till varmrätt och toscapäron med glass till efterrätt. Riktigt smaskigt!!
Vi gick även ner en sväng till kusinerna på "andra gatan" och hälsade på. Där var det fullt ös och jag fick träffa kusin Sandras lilla Molly för första gången. Morfar Tommy var himla stolt över sitt första barnbarn!! Himla söt liten tös på två månader!! Min andra kusin Jonas ska snart bli pappa med. Deras "pyre" är beräknat till den 7:e januari så den tittar nog fram när som hellst!! Måste åka och hälsa på dem sen när den kommit. Så himla spännande att se om det blir en flicka eller pojke! Så nu Johanna, känn ingen press men du får la haka på dina syskon och skaffa ett litet pyre du med snart!! Haha =)
Det var allt för mig denna gång. Hoppas kunna lägga in bilder på lite nytt snart!
Kram Mia

4 kommentarer:

 1. Hej! Ja klart man tittar in lite för att se vad ni har för stil om man ska kunna göra dekorationerna rätt. Känns som man har tagit sig vatten över huvudet i den där swappen. Jag kommer nog blanda jag med. Blir svårt att göra egna. hihi Men säkerligen bra övning!

  SvaraRadera
 2. Nu du Mia....rasslar det strax i din brevlåda!!!! Låter som om du haft det fini i Jul även om du jobbat mycket!!
  Må så gott
  Kramar Lina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tror aldrig det blev av att jag gick in och kommenterade hos dig! Kul med fler Markbor. Det är man sannerligen inte bortskämd med...

  SvaraRadera
 4. Hoppas allt är väl Mia! Jag saknar ditt skapande
  Varma kramar Lina

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)