onsdag 13 januari 2010

Äntligen!!

Hade tänkt blogga redan igår men jag hittade fasiken inte Usb-sladden till kameran så det bidde inget. Men nu kommer det lite nytt iaf. Jag har inga stora grejer att komma med. 4 minikort och ett halvfärdigt normalstort kort.
Jag fick ett samtal från en butik innan jul med en förfrågning om jag kunde göra kort som de skulle sälja men jag var till mitt stora förtret tvungen att säga nej eftersom det kom med lite kort varsel och man har inte jättemycket fritid när man har en liten 1,5 åring. Familjen får ju ändå gå före pysslet eller hur?!! Hon frågade även om jag skulle kunna tänka mig att göra lite andra kort de kan sälja typ grattiskort och annat efter jul så det är detta lilla projekt jag har börjat med nu. De vill inte ha några stora kort och de behöver inte heller va så avancerade så det går ju hyfsat fort att göra. Här kommer dem! De tre första korten är väldigt lika och det är papper från G45. Hänget på första kortet kommer från en dekorationswapp på Svensk Scrapbooking. Jättefin liten detalj tycker jag. De fina tygblommorna kommer från prima.


De sista korten gjorde jag jättesnabbt en kväll när jag ville prova min nya stans från MS "Doily Lace" som jag fick av sambon i julklapp! Jag är så otroligt glad över den. Papprena jag använt här fick jag av svågern i julklapp, jag blev så himla överraskad över att han köpt pyssel grejer till mig. Himla fina papper i ett block! Tack Alex! Det sista stora kortet är inte riktigt färdigt. Det är något som fattas. Jag vill ha någon typ av stängning på kortet men jag hittar inget band som passar i mina gömmor. och så behöver jag sätta in ett ljusare papper innuti på det bruna som man kan skriva någon hälsning på.  Jaja, kommer jag inte på nåt bra hamnar det i soporna. Inte hela världen.


Denna sista bilden är på två blommor som jag gjorde till dekorationsswappen på SS. Vi skulle tillverka egna dekorationer och jag fick total idétorka. Så jag surfade runt lite och hittade en beskrivning till dessa otroligt enkla blommor. Men jag blev helt klart nöjd med dem. Om du klickar på bilden ser man bättre hur de skimmrar. Såklart glömde jag fota alla blommorna tillsammans innan jag postade dem men som tur var fick jag två över så jag kan visa här ändå.


Kram Mia

1 kommentar:

  1. Vilka söta kort du gjort Mia!! Gullig du e som bloggat lilla paketet!
    Kram kram

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)