onsdag 25 november 2009

Mor, lilla mor...

Vem är väl som du?? Nä ingen i HELA världen!!
Dagens inlägg handlar om ett kort som jag gjort till min bästa vän och mamma som fyller 51 år imorgon!! Och om lite annat krafs..
Jag har lovat gubben här hemma om att inte lägga all min lediga tid på pyssel. Det blir gärna så men nu har jag uppfyllt mitt löfte i ett par veckor och därför hinner jag inte lägga upp nytt på bloggen för jag har ju helt enkelt inget att visa upp.

Åter till mitt kort till min lilla mamma. Jag hann faktiskt med att få till ett kort på ca en timma. Ruskigt bra för att vara mig. Jag är ganska långsam när jag skapar. Men jag vill pröva allt innan jag bestämmer mig för hur det ska bli.

Har använt mig av lite av det jag fick på countryscrap nämnligen blommorna, papprena och bradsen. Ja resten bladen, alfabetstickers, tagen, halvpärlorna och kortbasen hade jag i mina gömmor.

På fredag ska jag lämna Alfred på dagis och då ska jag tillverka ett kort till min arbetskammrat som ska gå i pension. Vi får ju lov att Lämna Alfred ibland när vi är lediga eftersom han är för lite på dagis annars. Hon ska få ett presentkort till en salong där hon kan välja och vraka bland lite olika behandlingar. Tänkte göra ett kort som presentkortet får plats i. Men det bloggar jag om då och visar hur det blev..

Kram Mia

1 kommentar:

  1. Hej vännen!

    Det var ett väldigt fint kort till din kära mor. Du är lyckligt lottad som har din mor. Jag vill tacka så mnycket för din fina hälsning hos mig nu så här i svåra tider, det värmer i massor!

    Du har rätt i att man klarar mer än man tror. Jag ser det nu, trots att det är otroligt svårt att se sin egen mamma & bästa vän tyna bort på detta sätt så måste livet på ngt sätt gå vidare.

    Hoppas ni får en skön helg & var rädda om varandra, kramar Ulrica

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)