onsdag 4 november 2009

Årets första julkort

Köpte ett par stämplar till årets julkort. Tänker köra på väldigt enkla julkort i år för att jag vill göra alla kort själv och inte skicka köpta kort. Förra året tror jag vi skickade några köpta också för att jag gjorde så avancerade kort och inte hann göra så många. Men i år blir det alltså enklare. Nästan inga dubbla kort och inte en massa krimskrams på. Här nedan får ni se några av de 20 kort jag hunnit göra hittils.. Puh bara 40 kvar...
Som ni ser så är de nästan lika, lite tråkigt kanske men de som får korten vet ju inte det! =) Första kortet är faktiskt ett dubbelkort i 14x14cm. Det enda stora kort jag gjort. Kanske blir det fler. Beror på hur mycket tid jag får över till pysslet.


Är sjukskriven idag. Är väldigt hes och har en hemsk hosta som dyker upp precis när jag ska lägga mig om kvällarna så jag är förvisad till vardagsrummet på nätterna, tills hostan lagt sig och hostmedicinen börjat verka, så gubben får sin sömn iaf. Jag fattar inte varför jag ofta får sån hemsk hosta när jag är förkyld..
Jaha det var allt från mig idag. Nu ska jag laga mig lie mat innan Alfred ska hämtas på dagis och kanske hinner jag vila en stund med.
Kram Mia

2 kommentarer:

 1. Hej Mia!!Kul att du hälsar på mig!!!! Blir fantastiskt glad!!!
  Har ditt godis dykt upp ännu?
  Må så gott och tack för din gulliga kommentar!
  Kram Linapyssel
  http://linapyssel.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Härligt julkort glömde jag att säga!
  Kram Lina

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)