tisdag 19 maj 2009

JAG VANN!!

Kan inte fatta att jag vann blogcandyn Jejja hade. Är jätteglad för det. Ska bli så himla roligt att få detta kalorisnåla godis i min brevlåda snart! Jag lägger upp en bild på det när det kommit fram. Tack Jejja!! Bilden nedan är på allt fint jag vann!!!
Jag har varit så himla dålig på att uppdatera här det sista nu. Gjorde ett kort härom dan av mina nya inkido stämplar. Blev väldigt nöjd med resultatet faktiskt. Dessvärre kommer inte färgerna till sin rätt. Förstår mig inte riktigt på det nya bildredigerar programmet som finns i vårt nya operativsystem ubuntu, Chrille blev less på alla virus som finns i Windows så han bytte till linux istället. Bra för det finns inga äckliga virus till det men lite sämre eftersom detta system inte alls fungerar som windows, eller jo det är inte så himla svårt om man bara ska surfa eller skriva i ordbehandlingsprogram men svårt när det kommer till lite mer avancerade saker så som att jag gillar att ladda ner nya fonter, redigera bilder mm. Det går väl att lära sig det med men just nu orkar jag inte engagera mig i detta. Här är kortet med inkidostämplarna iaf.Mamma var här idag och hjälpte mig ta hand om Alfred en stund medans jag röjde lite här hemma. Det tråkiga är att det inte syns någonting eftersom jag röjde i mitt pysselskåp som alltid är stängt. Haha. Men nu kan jag kanske hitta vad jag söker bland mina grejer. Mamma lärde Alfred att säga mamma idag men jag missade det alla gångerna han sa det. Han fick bara fram babba när jag hörde det. Han har lärt sig att vinka på kommando med. Hihi "kommando" låter som att jag skriver om en hund. Han är jättesöt när han vinkar. Han liksom rullar handen satidigt som han vickar på den. Jaja svårt att förklara riktigt sött iaf!!

Nä nu funderar jag allvarligt på att krypa till kojs. Är väldigt trött idag, eller ja det är jag ju jämt. Jag vet att man ska passa på att sova när barnet sover men det är så frustrerande eftersom man vill ha lite tid för sig själv ibland. Man hi
nner liksom inte med så mycket när han är vaken för han tar all uppmärksamhet. Med all rätt såklart. Och det är fruktansvärt roligt många gånger och han är mestadels en riktigt rolig prick!! När han inte ska äta mat och sova förstås. Det är inte kul haha.

Nä nu gör jag slag i saken!
God natt allihopa!! Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)