måndag 9 maj 2011

Färgglatt!

Idag bjuder jag på ett kort med mycket färg. Hittade lite ATC:er som jag hade i skåpet, var med i en sån en gång men fattade aldrig riktigt grejen med det. Jag tog min egna med hänglan och satte på ett kort.
Blommorna är nyinköpta från WOC. Jag älskar deras blommor och det är ju såå prisvärt med!
Detta kort snabbscrappade jag förra lördagen. Vi blev bjudna till svärmor och svärfars stuga för att fira min svärmors födelsedag samma dag. Jag hade inte hunnit göra något kort innan så därför fick det gå undan. och sen jag började göra egna kan man ju bara inte köpa ett färdigt i affären. Bakgrunden är från en prima förpackning med blommor. Lite utstansat, alpha sticker blommor och bling så var det klart!!

Jag och Alfred varit ute i solen hela eftermiddagen härligt med sommarvärme!! Sen lagade vi mat tillsammans! Riktigt mysigt har det varit, och lika fint ska det väl bli imorgon och jag är ledig imorgon med för jag har jobbat helgen. GÖTT MOS!! Ha det toppen!!

1 kommentar:

  1. Vilka fina alster! Du har verkligen lyckats med konsten att framhäva med dekorationer istället för att dölja, en konst jag övar in;O)
    Jag har en award till dig hos mig.
    Kraaam

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)