lördag 2 oktober 2010

World card making day!

Idag är det world card making day och nu var det ganska länge sen jag bloggade men en dag som denna måste man ju bara. Jag har skapat lite sen senaste inlägget men inte haft tid eller orkat blogga tidigare. Så är det ibland.
Har varit i Borås idag på smarteyes och hämtat ut mina nya glasögon. Alfred har tatt sönder 2 par för mig och som tur är så hade jag köpt till en försäkring på dem så jag har fått nya hela tiden. När jag ändå var i Magnolias trakter så stack jag dit för att se hur de hade fått det i Abecitas gamla lokaler och det hade blivit väldigt fint. Så lite pyssel blev det köpt med. Tyckte jag kunde unna mig det. Har använt deras mönsterpapper till kortet som ni får se här nedan.


Ha en riktigt trevlig World Card Making Day!!

3 kommentarer:

 1. Underbara färger, me like :-)
  Visst är Magnoliaaffären underbaaar.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Vad effektfullt det blev när du klippte ut några kollibrier och monterade ovanpå kortet!!

  Inser att jag inte varit in och tackat ordentligt för den vackra asken och tagen jag fick, skäms på mig! Asken står framme mitt på pysselbordet hela tiden, så jag ser på den varje dag. Idag tog jag äntligen tag i pappersleran och försökte göra något... Jag är inte helt säker på hur man ska göra med den ännu, för att få former och så menar jag. Gör två experiment idag, så får vi se hur det går. De små ramarna som var med var så söta! Vill så gärna få ner papperslera I DOM, som jag stämplat på, antar ju att man kan göra så i alla fall.... men begriper inte hur jag ska bära mig åt - än. Vi får väl se om jag kommer på något.

  Ha det så gott, vännen!! Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Mia Loppan!!!
  Hoppas livet lever väl med dig!!! Jag längtar förfärligt tills vi ses igen kan du tro!!!

  Vilket uuunderbart kort...färgerna bara smälter i munnen..skulle jag säga!!
  Du är så duktig!!
  Den största av kramar till dig!!

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)