söndag 23 maj 2010

TGF med mera!

Ikväll blir det inget långt inlägg för jag måste krypa till sängs alldeles strax.
De två korten jag bjuder på idag är riktiga 20 min kort. Jag brukar vara kass på att få ihop ett kort på så kort tid men ibland kan kanske tidspress vara bra med.

Kortet har inte fått någon titel än. Sätter dit det när jag vet vem som ska få det. Denna fia The greeting farm stämpel fick jag av min MHV ( Min Hemliga Vän) på Svensk scrapbooking. Jag blev väldigt glad för den. Älskar att färglägga TGF's stämplar med mina promarkers.

Detta kortet ska en kollega till mig få imorgon som tack för att hon hjälpte mig ur en liten annorlunda situation på jobbet nu i veckan! Inte världens bästa grisrosa färgad cardstock jag fick tag på till hudfärg men ibland får man ta vad man haver. Med facit i hand skulle jag rundat av kortet mer på sidorna för rumpan ser lite lustig ut. Får jag tänka på tills nästa gång. För jag gör nog fler kort i detta format, himla kul! Tror la att det var hos dig Lina som jag såg ett sånt här kort. Jag liftar dig allt som oftast hoppas du inte misstycker. ;)

Vilket väder vi haft i helgen. Igår var det ju helt otroligt varmt! Vi grejade ute i trädgården lite och städade lekstugan. Himla skönt att få det gjort. Nu kan sommaren komma på riktigt tycker jag.

God natt allesamman!
Kram Mia

5 kommentarer:

 1. HIHIIIHIII, härligt rump och tutt kort!!! Gillar den skära tonen på hennes hud...det passar liksom perfekt nu när alla ska ut och få den perfekta solbrännan....som oftast inte blir som man tänkt!!!
  Lifta på kära du kör så det ryker!!!
  Ha en toppen dag Kramar Lina

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vilka häftiga kort du gjort, jättefina!! :)
  Hoppas du har det bra idag?!
  Ville bara tala om att nu är dragningen klar. ;)
  Kramar från Lena

  SvaraRadera
 3. Hejsan Mia!
  nu har jag suttit här en bra stund och beundrat dina fina alster. Jättefina saker du gör. Jag har lagt till mig som följare hos dig och återkommer. Ha en bra dag. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Hej, tack för att du följer min blogg.
  jag har haft en trevlig stund här på din åxå.
  Hälsningar

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag vill bara tala om att vinsten är postad nu. Ha en bra dag.
  Kramar från Lena

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)