måndag 17 maj 2010

Idag blir det bling bling!!

Blev så inspirerad av Lina och Rimna igår när jag såg att de hade gjort så fina tags med distresser i deras bloggar. Köpte en blå perfect pearl härom dan som jag bara var tvungen att testa. Trodde att detta pulver skulle vara lite drygare än vad det var. Fick hälla i ganska mycket i min minimister innan jag fick den nyans jag ville ha. Först sprayade jag över tagen lite grann. Sen stämplade jag med en fin textstämpel (som jag fick när jag fyllde år i födelsedags swapen och därför ej vet vart den kommer ifrån) som embossades i Inkidos platinum. Blir hemskt fin silver färg av detta pulver! Sen distressade jag tagen lite med weathered wood. Texten Grattis kommer från stämpelboden. Bakgrunden till kortet är också distressad med Weathered wood och broken china. Tårtpappret kommer från någon swapp likaså den fina pärl-braden.

Så här har jag gjort blomman:
Har använt min retroblompunch L till att stansa ut blommorna. Sen har jag sprayat rikligt med blå mist över dem och sen knycklade jag till dem. Vecklade ut dem lite grann och värmde med min emobbingfön över dem så att det skulle torka lite fortare. Sen tog jag och stämplade en liten swirl i vinrött lite sporadiskt över blommorna. Satte sen ihop flera blommor med en brad! Klart!

Ha en förträfflig dag!
Kram Mia

2 kommentarer:

 1. Vilket vackert kort MIA!!! Wow säger jag, gillar precis allt...coolt!!
  Ha en härlig dag kompis!!
  kram Lina

  Hihihi...jag är inne i en tag sväng nu...det kommer mera!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Mia!
  Vad kul att du hittat till min blogg. :)
  Tack för ditt namnförslag till mitt kort! :)
  Wow så snyggt kort, sån jätteläcker blomma du gjort!! Den ser mer avanserad ut än vad den verkar vara på din beskrivning, toppbetyg med andra ord!! :)
  Kram Lena

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)