onsdag 26 augusti 2009

Väskkort och grattiskort!!

Igår kväll satt jag i vardagsrummet och pysslade lite. Känner att jag kommit efter så i korttillverkningen. Tre kort blev det. De två första korten är grattiskort. Ett med lite speciell kortvikning och ett helt vanligt.


Det tredje kortet jag gjorde ska jag skicka in till en tävling som avslutas om tre dagar. Det är Landstoken som firar sin ettårsdag för deras fysiska butik. Hoppas att posten sköter sig så de får det i tid! Man kan vinna presentkort att handla för i deras butik om man har tur. Jag blev väldigt nöjd med detta kortet och det är ju inte roligt att skicka ett kort man inte är nöjd med så lotten föll på detta!!!

Jag har insett att jag ska hålla mig till saker i lite mer dova färjer. Då brukar det bli bäst. Jag försöker göra i glada fina färjer men då får jag oftast inte till det riktigt. Pappren kommer från Dcvw:s spring stack som jag köpte på tradera. 53 papper i 6x6 format. Det var lite jobbigt att de var så små för när jag skulle göra detta kortet så räckte ju inte ett och samma papper till hela kortet så det fick bli 4 olika papper, men jag tycker att de harmonerar varann så jag blev nöjd iaf!

Jag måste ju även tala om att jag har vunnit en tävling som House of Inspiration hade, tips och trix. Jag skickade in två tips i deras tävlig och jag fick lottnummren 17 & 18. Och för ett par dar sen såg jag i deras blogg att MITT nr 18 stod med som en av vinnarna!! Jag blev jätteglad, ibland har man turen med sig!! Jag kommer att få ett hemligt paket på posten. Ska bli hemskt spännande att se vad det är de skickar!!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet, börjar kl 13 idag.

Hej svejs, å du, Kommentera gärna. Ser att det är folk som besöker sidan, vore himla kul att se vilka det är som tittar in!!

Kram Mia

4 kommentarer:

 1. Hej Mia!
  Tusen tack för din snälla kommentar inne hos mig! ;o) Blev så glad! Dels för fina ord, och dels för att jag hittade hit! Länkar till dig från min länklista, hoppas det är okej?

  Vilka läckra kort du gör!
  Förstår att du är nöjd med väskkortet, det är supersnyggt - helt klart ett vinnarkort, önskar dig ett stort lycka till i tävlingen! :o)
  Och du har rätt, det är mycket lättare att göra kort i lite "burrigare" (finns det ens ett ord som heter så!?) färger än i klara - vilket är lite synd, tycker jag! Gillar klara färger i alla sammanhang - utom när jag själv gör kort. ;o)

  Ha det bra,
  och STORT GRATTIS till vinsten hos House of Inspiration! :o)
  För visst är det alltid kul med lite post!? ;o)
  Stora kramar från Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej igen! ;o)
  Du har en award att hämta på min blogg.
  Ha det bra,
  kramar från Hanna

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilka fina kort Du gör. Viker Du bara papper så det blir som små väskor eller har Du någon mall som du klär med papper???
  Jättefina:)

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilka fina kort Du gör. Viker du askarna själv?

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)