torsdag 9 juli 2009

2 nya kort!!

Hej allesammans!

Idag har vi haft ett kärt besök av Chrilles "gamla" lumparkompis Christin hennes kille Micke och deras söta dotter Clara som är bara någon månad yngre än Alfred. Clara och Alfred lekte lite var för sig men ibland blev de nyfikna på varann och det slutade med att en av dem grinade efter den andres lite omilda sätt att ta på varann. Christines pappa blir 65 nästa fredag och hon ville att jag skulle göra ett kort till honom. Jag blev himla glad! Sagt och gjort. Jag satte mig ner med ens att de hade åkt härifrån och nu blev jag klar! Här har ni resultatet. Hoppas att de blir nöjda med kortet. Lägger det på lådan till er imorgon. Har maskat stämplarna och färglagt Hängel stämpeln med promarkers. Grattistämpeln kommer från Forma hantverk. Mycket minirosor och prima blommor. Pappren kommer från Maja design. Har stämplat 65 med ett alfabet i clearstamps jag fick från creative club.

Har även en vän som snart fyller 25. Ska till henne imorgon så jag tänkte hon skulle få sin present av mig då. Inte säkert vi träffas innan hon fyller så det får bli så. Här är kortet till henne! Blev inte 150% nöjd, precis som om något fattas men jag kommer inte på vad. Jaja det blev ju iaf inte dåligt. I så fall hade det fått ligga bland kort som får skämmas ett tag innan jag slänger dem. Hängelstämpeln är färglagd med promarkers, samma papper som ovan från Maja design, rosor, primablommor och ett tårtpapper. Det blå pappret vet jag inte var det kommer ifrån. Kortstomme från Inkido.

På lördag ska vi på dubbelt 25-årskalas så jag ska tillverka ett kort till imorgon. Lägger upp det då.

Måste även tipsa om en riktigt bra sida där man kan beställa helt underbara minirosor till ett någorlunda rimligt pris. Visserligen kommer de från england men frakten är inte så himla dyr. Klicka här för att komma dit. Köpte 300 minirosor i olika färger, 50 körsbärblommor och 100 små rosblad och det gick på ca 280 kr inkl. frakt. Inte farligt eller hur?! Värt ett besök för pysseltokiga alltså!

Vi har semester nu både jag och Chrille. Jaja jag vet vad ni tänker, jag har haft semester i över ett år men att vara hemma med barn är INTE att ha semester. Det är så roligt att ha semester tillsammans tycker jag. Man kan ta dagen som den kommer. Och framförallt så får jag lite egentid lite då och då och Chrille med för den delen. Chrille håller på att fixa till vår altan så vi kan använda den. Den har varit lite som ett förråd till all Chrilles byggmaterial till tvättstugan. Men nu är den röjd och snickrad lite med så den ska vara lite mer barnanpassad så det är bara ett lager färg till sen kan vi lägga in konstgräset och sätta upp en grind så Alfred inte trillar ner för betongtrappan.. Ska bli skönt att kunna släppa ner Alfred på golvet så han kan leka lite medans vi andra sitter och äter eller läser eller vad man nu vill göra. Han vill ju inte sitta i sin stol någon längre stund utan vill såklart utforska allt.
Nä nu ska jag ta och umgås med min karl en stund!

Ha en superbra kväll!!

Kramar Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)