tisdag 24 mars 2009

Dopklänningar och ett grattiskort!!

Igår var min vän Paulina och hennes dotter Tuva här och hälsade på och vi pysslade som tusan i flera timmar! Det blev inte så hemskt mycket gjort för det skulle ju ges mat till barna emellan åt och så men tre kort lyckades jag knåpa ihop.Jag hittade mallarna till de båda dopkorten ett passar bättre till en flicka, och en passade bättre till en pojk men man kan ju använda båda mallarna till både och om man vill det. Här kommer dom! :)
Detta kortet har jag bara använt ett mönsterpapper, satt på spets och ett lila/rosa band och lite miniroser som jag chalkat med rosa stämpeldyna, har även chalkat kanterna med en grön stämpeldyna runt om klänningen. jag tycker inte man behöver så mycket mer dekorationer än så.

Pojk klänningen är också den ganska sparsmakad. man skulle ju kunna snvända ett fint blått mönsterpapper men jag hade bara cardstock hemma i blått så det fick det bli. Har använt spets även på denna som jag satt fast med brads och satt satinband runt ärmarna. Har även stämplat med två stämplar som är embossade med genomskinligt pulver.
Det blev lite lustig lutning på kortet när jag fotade det , är ingen mästerfotograf jag vet. Har använt en pennyblack sticker och en swirlstämpel som jag köpte på mässan i Gbg och embssat med silver.

Jag måste bara berätta att jag gått med i Forumet på Scrappiz.se och har gått med i en Swap (Organiserat byte av scrapsaker. Oftast handgjorda saker. Man delas i rgel in i grupper, där varje person i gruppen gör en s.k. spot till varje deltagare, exv. 5 stycken likadana fotomattor. Swapvärdinnan bestämmer reglerna.)
Vi är 8 stycken som ska scrappa var sin barnvisa. Vi ska göra i formatet 15x15 cm och jag har valt Krokodilen i bilen som jag och Alfred (inbillar jag mig) tycker mycket om. Vi ska sedan skicka 8 stycken likadana LOs (läs layuoter) var till Swapvärdinnan som sedan skickar ut 8 stycken olika till alla. Dessa kan man sedan sätta in i ett album så har man en egen liten visbok! Riktigt roligt och spännande ska detta bli!! Ska visa hur det blir när de kommer i v 18 tror jag att det blir. Så jag ska snart åka till Borås och köpa papper och decorationer till detta. Köpte 8 stycken krokodiler utstansade i cardstock igår som jag väntar på ska dyka upp snart i brevlådan. Sen tar det nog inte så lång tid inna jag blir klar tror jag!!

Nä nu ska jag och Alfred ut och gunga och andas lite frisk luft! Snickarna kom nu med och lastar av lite virke och ställningar, de kommer hit imorgon bitti och reglar golven.. Hmm hette det så, ja det göt det nog haha Mia slänger sig med termerna!!

Och en liten hälsning till svärmor Ulla som ligger hemma och är sjuk: Krya på dig, Alfred hälsar med en bamsekram också!

Kram Mia

1 kommentar:

  1. Tack för hälsningen och Grattis på födelsedagen!

    Vad fina kort du gör!Bra att du har en egen sida
    som man kan titta på och kanske få lite inspiration till att göra egna kort.

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)