måndag 13 juni 2011

Kaffefat!!

Idag ska jag visa ett ganska annorlunda alster. Ialla fall inte av den sorten som jag brukar visa för er. Jag har sett på många ställen riktigt fina kakfat av gammalt loppis porslin som de satt ihop till fina kakfat. Jag blev så sugen på att testa att göra ett eget.
Jag tycker jättemycket om det och det står på hederplatsen i köket! =) Jag har inte gjort det alls avancerat utan bara mätt ut mitten och sen klistrat med karlssons klister! Enkelt va??!

Sen vill jag bara berätta för er att för en tid sen så bloggade jag om att jag skulle vara gäst designer för Countryscrap. Jag skulle varit det förra månaden alltså i Maj månad. De mailade i god tid och talade om vilken dag jag skulle blogga på och att jag skulle få ett paket i god tid. Sen gick tiden och Maj närmade sig. Inte ett ljud.. Jag mailade i slutet på April, inget svar.. Jag har mailat tre gånger sammanlagt men inte hört något mer sedan. Skulle jag behövt skicka fler tro? Nej det blir inget med det antar jag. Jag måste erkänna att jag är jättebesviken för detta. Jag hade sett fram emot det väldigt mycket. Tycker att det är dåligt att de inte svarat på mina mail och förklarat varför det blivit så.  Men men det går kanske något annat tåg någon gång som är lite mer seriöst.. 
Kände att jag var tvungen och skriva av mig..
Jag vill önska er en riktigt bra start på denna vecka ialla fall! Tjoflöjt!

4 kommentarer:

 1. Oj, härinne har det hänt en hel del....
  Trist med bloggar som inte tar det seriöst.
  Men Duuuuu, vilket läckert kakfat, så imponerad.Kommer du att älska i sommar, med smarriga kakor på;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 2. Jösses va flott!
  Gjorde ett liknande för ett par år sedan, men det blev inte ens i närheten så tjusigt som detta!!!
  Kraaam

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert kaffefat, så ljuvligt fina blåa nyanser.Du gör så mycket fint. Tack för titten. Ha en trevlig helg. Kram Nina

  SvaraRadera
 4. ÅHHH så fint det blev! Vilken toppen idé!
  Tack för att du vill vara med på min candy! Lycka till, Stephi

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)