onsdag 17 november 2010

40-års kort och så lite återfunnet!

Hejsan på er allihopa! Har haft en supermysig morgon med min lille pojk idag. Vi har bara tagit det lugnt och gosat hela morgonen!. Å jag älskar såna morgnar! Han har varit så himla förkyld nu ett par dagar men nu börjar han bli som vanligt igen. Skönt. Och jag har *peppar peppar* inte fått hans förkylning denna gång men det har däremot sambon. Jaja det är bara att inse att det är förkylningstider. Fars dag har vi hunnit med med. Vi firade pappan i hushållet redan i fredags förra veckan för vi jobbade båda helgen som var och jag ville ge det en morgon när vi kunde mysa så det fick bli då. Han fick inget märkvärdigt utan ett litet kort, såklart, tre par kalsonger och en termosmugg allt var sånt som han behövde!
Nå väl. Till dagens kort! Igår fick jag ett samtal från en före detta arbetskamrat som ville ha ett kort till en kompis som fyller 40. Hon ska bjuda ut henne på bio och middag och ville att jag skulle göra typ som två biljetter där detta stod på och så här blev det.
Den 23 juli lade jag ut en sneakpeak på en present som min vän Emma skulle få av mig. Jag hade tänkt blogga om det på hennes födelsedag men då hittade jag inte bilderna men så av en slump så hittade jag det nu. Konstigt att jag inte hittat dem tidigare.
Vek en ask i tändsticksmodell fast större så jag fick plats med kort i 15x15. Sen gjorde jag lite kort i olika storlek med mönsterpapper från samma pappersserie så de skulle matcha varann.

Ha en riktigt fin dag allihopa!
Kram Mia

3 kommentarer:

  1. Oj oj oj, vad mycket fint du scrappar...
    å vad härligt det låter att få ha en gosedag med sonen, bara att njuta...
    kram ullamaria

    SvaraRadera
  2. Hei på deg!
    Så mye lekkert det var kommet her siden sist jeg var innom.
    Nydelige kort.
    og lysene dine var jo bare så fine.
    ha en fin kveld.
    Klem Connie

    SvaraRadera
  3. Tack för titten!
    Vad mysigt att få eller ge bort så personliga kort som du gör.
    Ha en bra kväll!
    Kram Anette

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)