tisdag 16 februari 2010

Ett stafflikort!


 Jag har sett alla dessa stafflikort runt om i en massa bloggar nu så nu var jag bara tvungen att testa att göra ett själv. Tekniken är hur simpel som hellst och det gillar jag.
Gubben har lagt in linux igen på datorn så jag kan inte redigera bilderna så bra längre. Det finns ingen "autoredigerar" knapp att trycka på som fanns innan. De ser himla bleka och tråkiga ut men det är dem inte i verkligheten.
Hakade på en swapp igen på svensk scrapbooking med att byta spillpappersbitar. Fick ett kuvert fullproppat med spillpapper idag så det gula mönsterpappret kommer därifrån. Himla fina papper var det i kuvertet. Kul med lite nya papper.
Även det gröna mönsterpappret på dessa två korten nedan är från mina nya spillpapper..
 
Ha en trevlig afton nu ska jag fortsätta se på halv åtta hos mig!!
Kram Mia

5 kommentarer:

 1. Fiiint stafflikort Mia!!!!! Gillar stämpeln och dina ruggade kanter!!!
  Kram till dig!!
  Lina

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad roligt att se resultaten av några av spillbitarna. Kul att du tyckte om dem ... och tack för inspirationen att göra ett stafflikort. Hälsningar Carina / carinalin

  SvaraRadera
 3. Hej! Eftersom du var en av de som tävlade om en plats i vår pysselkurs tänkte jag bara skriva och säga att vi nu erbjuder kursen till halva priset till dem som kan göra minst sju projekt under kursens gång och svara på en enkät efteråẗ. :-) Hoppas det kan vara något som passar dig! :-)
  /Stina

  SvaraRadera
 4. Hej kompis!!!
  Ville titta in och se hur det var med dig!!!
  Hoppas allt är väl och att du inte jobbar förmycket orolig!!
  Kram till dig lina

  SvaraRadera
 5. Du är för söt du Lina! Jag jobbar inte så mycket just nu men jag har liksom ingen ork över till pyssel just nu. Och jag har ingen inspiration heller så det blir lite glest. Men så är det med pysslandet ibland gör man massor och ibland knappt nånting. Det lossnar nog snart hoppas jag! Men tack för att du är så gullig och skriver! Kram

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)