onsdag 16 oktober 2013

Nygjorda alster


Fick ett beställning på ett kort till en kille som fyller 9 år snart och så här blev det kortet. Tycker inte jag har några coola stämplar till en 9 årig kille direkt så det fick bli utan motiv, men jag tycker det funkar det med. Eller jo jag har ju min converse stämpel men vill ha för mig att jag använde den till honom förra året ;) Får nämnligen återkommande beställning till denna killen vilket är så roligt =)
Detta lilla set fick min kusins lilla dotter Hilma av mig när jag var där idag och hälsade på. Hon blev så sör i den. Roligt när det blir bra och de som får det uppskattar det!
Dessa nyckelringarna har jag roat mig med att göra. Det är ganska lätt men lite pilligt. Själva nyckelringen och fästet köpte jag på etsy från Kina och det tog säkert 4 veckor att få hem. Har sålt några till gubbens jobbarkompis och blir det några över kanske det blir julklappar till fröknarna på Alfreds dagis. Vi får se.

Denna väskan sydde jag för någon vecka sedan. tanken är att använda den som skötväska, då lill*n behagar titta ut. Vi får se om den pallar trycket för det. Hade behövt använda mellanlägg på både inner och yttertyget då det var i mjuk bomull men jag får se det som att jag lär mig till nästa gång. Det fräcka är att den är helt vändsydd så om jag inte känner mig så färgglad en dag så kan jag vända den och då blir den helt svart med små vita prickar. =)

Nu går jag egentligen bara och väntar på att dagen ska komma då vi får åka till förlossningen. Har 4 veckor kvar till beräknad födelse. Det är så spännande nu att få veta vem det är som finns där inne så jag spricker snart av nyfikenhet. Men den som väntar på något gott ;) Hoppas vi. Vågar inte ta ut något i förskott egentligen innan man vet att allt är bra och att h*n är frisk och kry med tanke på att vår förra graviditet inte gick bra. Men man får försöka tänka positivt och vi har ju en frisk liten 5 åring redan så nog ska vi nog kunna få en frisk till!

Ha det gott allihop!

Kram Mia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)