söndag 19 maj 2013

En lyckad helg!!

Hej! 
Har haft en sån härlig helg med min lilla familj. Vi har varit lediga fredag, lördag och söndag alla tre! Ganska ovanligt då både jag och Chrille jobbar inom vården. I fredags åkte vi alla till borås badhus och Alfred var så nöjd efteråt. 
Vart bjuden till min fina vän Hanna i varberg igår. Vi har känt varann sedan högstadiet. Vi satt ute och åt och det är så skönt att värmen hittat hit nu. Hanna fyllde år i måndags så hon fick såklart ett kort av mig.  Älskar denna fina stämpel! 
Snabbscrappade ett kort som mamma skulle ge bort härom veckan med. Det var till en man som fyllde 45. Har stämplat med en mini grattis stämpel flera gånger på rad i svart och blått för att matcha mönsterpappret. 
Är ju som bekant svårt att skapa kort till män men jag tycker faktiskt att jag lyckades ganska bra. 
Idag hade vi våra familjer på söndagsmiddag för att fira att Chrille fått ett nytt politiskt uppdrag. För den som är intresserad kan ni kika in till hans blogg www.thorssons.se 
Chrille lagade en otroligt god italiensk mat till oss och Alfred har fått välja efterrätten! Var sin Piggelin glass!! Ja det var vår helg det! 
Hoppas ni haft en fin helg ni med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)