måndag 17 december 2012

Snart juuuul!


Hej! Ja snart är det jul. Huset ser ut som sjutton eftersom vi varit snoriga i 2 veckors tid och är fortfarande och jag har inte fått fram en enda tomte. Men va gör det det blir jul i alla fall. 
Ja man får inbilla sig det alla fall. I själva verket håller jag på att få ett bryt över allt som jag vill göra och som jag vet jag aldrig kommer att hinna med. Får vara glad om jag lyckas få huset någorlunda fint innan jul. Ska börja jobba på onsdag igen iaf. Fixar inte att vara hemma längre. Det kryper i benen medan krafterna än inte är åter med full styrka.
Lyckades med att göra handgjorda kort till alla utom 3 hushåll i år. Det är jag ganska nöjd med ändå då vi skickar ca 25 stycken, mamma fick 10 stycken i födelsedagspresent och så har jag sålt ett par med. Inte så illa ändå!

Har inte fotat alla kort jag har inte orkat eller haft tid men ett par ska ni få se här.
Dessa kort är tagna idag och det är så grått och kelit (läs aptråkigt) ute så bilderna blev inte bättre. Är helt kär i min nya snöflinge die från magnolia. Jag är inte mycket för deras puppinuttiga stämplar och så men denna kunde jag inte låta bli.

Lillkillen och pappa är på Vct då Alfred imorse hade 40 grader i temp och han inte verkar bli bättre trots att han varit hemma nu i 2 veckor. Jag fattar inte vad det är för hemsk basilusk som våldgästat oss så här innan jul. Ett jävla sätt måste jag säga. Jaja vi blir väl helt friska till påsk ;)
Ha nu en riktigt mysig dag allesamman.

1 kommentar:

  1. Så läckert :)
    Om du gillar vintage klippark så kolla min blogcandy.

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)