söndag 4 mars 2012

Till en liten pajk!

Har hänt lite sen jag senast uppdaterade. Vi var i stockholm en helg och bodde på hotell två nätter. Lyxigt! Jag tror inte att jag och chrille har gjort nåt själva en hel helg sen Alfred föddes.
Anledningen till att vi kom iväg överhuvudtaget var att Rammstein spelade i Globen och vi har länge sagt att nästa gång de kommer så ska vi dit. Å fan det ångrade vi inte! Vilket jäkla drag! De har helt fantastiska shower! Massa eld, massa provokation massa ALLT!! Haha!! Men publiken var väldigt lam. Vi är ju inga rockers så men man diggade ju som fasen men många satt precis blick stilla. HUR ÄR DET MÖJLIGT? Trodde att det skulle vara stökigt på en sån typ av konsert men verkligen inte. Så det var väl lite av en besvikelse. För finns det nåt bättre än när man hör 14 000 sjunga med eller vråla av förtjusning? Åh gåshud, men gåhuden uteblev. Fast Rammstein kunde inte presterat så mycket bättre så det var ju bra i alla fall! Och så spelade dem mitt favoritnummer till Mein teil då han spelar slaktare med en stor gryta och slipar sin kniv! Å så bra!!

Nu till dagens kort. Fick en beställning till lille Daniel som fyller 1 år.
Jag hade sånt flyt så min beställning från forma hantverk damp ner i brevlådan när jag satt och funderade på vilka papper och stämplar jag skulle använda. Tåget och det lilla grattis pappret fyndade jag i deras utförsäljning. Färglagt med distresser på akvarell papper.
Är så otroligt sugen på distress markerna! Jag vill ha hela tuben ska önska mig den när jag fyller år. Det kan ju inte bli mycket enklare att färglägga om man har dem tänker jag. Färglägga är ju ganska svårt och tidskrävande och jag är lite av den otåliga typen så jag vill att det ska gå ganska snabbt. Varför ska denna hobby vara så förbannat beroendeframkallande?? Så fort man handlat så dyker det upp annat man bara "måste ha". =)

Långt inlägg idag men
Hoppas ni haft en mysig helg!

1 kommentar:

  1. Jag måste le när jag ser du varit på Rammstine konsert.. det är nämligen min sons favorit band och han spelar det högt varje morgon så det är inte bara en dag jag vaknat till Du has mich mm :D Kan tillägga att han bara är 9 år *ler* Annars hade vi oxå varit på konserten.
    UNderbart kort du gjort oxå
    kram

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)