måndag 1 augusti 2011

Hej hopp i värmen!

Det blir inte mycket tid över till bloggandet eller pysslet just nu. Halva tiden va vår semester har gått men vi har inte legat på latsidan inte. Ni som varit ine här förut känner kanske till att vi håller på att inreda en övervåning. Den var helt oinredd när vi flyttade in för 3,5 år sen. Vi har hållt på ganska länge nu men nu börjar vi se lite ljus i tunneln. Vi ska sova där uppe innan semestern är slut. Det är ett väldigt stort projekt med tre sovrum en toalett och dessutom har vi öppnat upp så när man kommer in i hallen nere så ser man upp på andra våning. Så hallarna ska liksom smälta samman. Just nu är det kaos här. Vi sover alla tre i samma rum, våra garderober och middagsbord samsas nu med allt annat i vardagsrummet som ser ut som hej kom och hjälp oss. Vårt gamla sovrum funkar som maskinrum till Chrilles diverse maskiner. Ja herre min get va man inte vill ha folk på besök just nu.
Idag har svärmor och jag tapetserat vårt sovrum. Hon lär mig hur man gör för jag hade aldrig gjort det innan. Det blir så himla fint.

Så här såg andra våning ut när vi flyttade in
Ja om det är någon som är särskilt intresserad av renoveringen och vill se lite mer så kika in på gubbens hemsida om huset Istorps klockaregård. Den är lite dåligt uppdaterad nu det sista för att vi gjort så mycket och inte det haft högsta prio.
Så här ser vårt sovrum ut efter idag. Eller ja ett hörn. Vårat objektiv till kameran är himla bra för man kan inte ta några bra bilder på nära håll.. Skitkasst är det.
Här kommer två bilder tagna med mobilkameran. Suddigt men man ser lite mer haha.

Sist vill jag visa en tag som jag satt och gjorde härom kvällen på köksgolvet. ja vad gör man inte när det suger i pysseltarmen??
Ha det gött så länge allihopa!! 
Kram Mia

3 kommentarer:

  1. Förstår precis vad ni går igenom tack o lov har jag iaf ateljén att ta till när det blir too much. Det jag ser blir toppen!

    SvaraRadera
  2. va fint det kommer bli! Tagen är så fin

    SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)