söndag 5 september 2010

Scrapträff i Nol!

Igår var jag på Scrapträff i Nol hos Lina! Det fortsätter idag men jag valde att bara gå en dag denna gång. Det var fantastiskt roligt att träffa så många likasinnade! Det var första gången jag var på träff men absolut inte den sista! Gud va kul vi hade allesammans! Vi fick varsin goodibag från ett flertal butiker och märken som hade sponsrat med fina priser med! Jag vann inget igår men jag hade hur kul som helst ändå. Lina är en underbar person och vi hade väldigt trevligt när vi satt och pysslade ihop.
Jag glömde ju såklart kameran hemma men tog lite bilder med mobilen men de blev inte de bästa men så här kan det se ut på en scrapträff iaf när alla är igång och skapar.
Fullt med pysslande scraptjejer! 
Jag fick gjort lite på träffen jag med här kommer 4 av de 6 saker jag gjorde. Ett kort glömde jag såklart kvar där och en sida altrade jag till den som vinner titeln Nols scrapqueen som aka få ett litet bia album med sidor och motivering till varför man vann, vinnaren får bara med sig sina motiveringar!  Tog kort på sidan med mobilen men de blev så suddiga att jag inte kan visa dem. Hoppas att jag kan få låna kort av Lina sen kanske.
Det första vi fick göra var en namntag.
Nästa utmaning var att göra ett kort eller en Lo utifrån en fin skiss som Lina gjort. Jag gjorde en lo som jag blev hemskt nöjd med och som ska sitta i Alfreds framtida album.
Nästa utmaning var att göra ett valfritt alster i en annorlunda form. Det kom in så många fina bidrag i denna tävling och jag altrade en liten bokask.
Jag blev väldigt nöjd med denna lilla ask. Den kan ju passa att ge bort ett litet smycke i till någon eller så lägger jag den på jobbet och säljer den. Vi får se hur det blir.
Nästa kort är utifrån ännu en skiss av Lina.
Jag ville hålla kortet lite avskalat men jag vet inte om det blev för avskalat. Jaja man kan inte alltid bli supernöjd.
Jag vill ge ett stort tack till Lina som höll i träffen så bra och hoppas att de har fantastiskt kul idag med. 

Det var allt för mig denna gång.
Ha det bra allesammans!!
3 kommentarer:

 1. Visst är det roligt när så många kreativa samlas tillsammans. Det blir ju så underbar energi...

  SvaraRadera
 2. LOn är ju jättefin och asken blev kalas. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Tack Mia va du e go!!!!
  Ja, det var en härlig helg minst sagt med härliga pyssel tjejer från när och fjärran!!!
  Kortet du glömde är i trygga händer och kommer med brevbäraren hem till dig!!
  Jag ska ladda batterierna och bloggen full med sköna alster från träffen så att alla kan ta del av den skaparglädje som infann sig!!!
  Den största kramen till dig Mia

  SvaraRadera

Hej!! Tack så mycket för att du lämnar en liten kommentar!! Jag blir så glad! =)