torsdag 19 maj 2011

Liiiten ask!

Jag har gjort en liten ask efter mallen som Carina gjort. Den blev inte stor men kan rymma nåt litet smycke eller något annat litet. Så fort jag såg hennes ask så var jag bara tvungen att testa att göra en egen. Pappret kommer från Maja design. Texten stod på remsan på samma papper, ni vet den som man vanligtvis skär bort. Glad är skrivet med mini mini mini små stickers. Blommor från woc och gult organza band. Tog max 20 min att göra. Kul pyssel. Kanske kan man göra lite större sånna och ge bort till Alfreds dagisfröknar till sommaren?
Jag och Alfred har åkt på en förkylning igen. Jag som inte trodde man kunde bli sjuk mer på typ ett halvår efter att ha haft både influensa och magsjuka. Jag trodde att jag hade fått SUPER-immunförsvar. Men inga superkrafter syns till alltså. Synd för det hade jag behövt. Men jag hoppas att jag blir såpas kry att jag kan jobba i helgen i alla fall...

fredag 13 maj 2011

Studentbeställningar!!

Jag fick en beställning av gubbens arbetskollega i förra veckan. Det skulle vara till två killar och jag hade ingen passande stämpel. Jag har bara en gammal ful från magnolia som dessutom är alldeles för mesig för killar så jag beställde en ny jättesnygg från arkivet.
Jag gjorde de snarlika. Hade velat ha det gula bandet på båda korten men det var inte så längt att det räckte till bägge korten men löste det med dubbla band på nästa kort istället, tyckte det behövdes lite gult för att pigga upp det lite och studenten är ju en blå-gul dag!
Jag är ganska nöjd men det viktigaste är ju att beställaren blir det. Det är bara att vänta och se. Ber om ursäkt för att det är lite färgavvikelser men de är lika i nyanserna i verkligheten.
Är det någon mer som har problem med att blogger lägger till extra radbrytningar hela tiden? Det syns inte i redigeringen men sen så bara de poppar upp. Hatar dem de blir så jä*la fult... Någon som vet hur man undviker detta??
Ha en riktig toppen helg alla bloggisar!!

 

tisdag 10 maj 2011

Jag har fått två awarder!!

Jag fick en award av Ansi för ett tag sen som jag glömt av att jag ska dela vidare! Tack Ansi för påminnelsen och tusen tack för awarden! Jag blev himla glad!!
Man ska dela den vidare till 3-5 andra bloggare som inte har flera hundra följare och de jag vill ge den till är:


Sen fick jag en till award från Ansi igen igår. Tack snälla du jag blev lika glad denna gång!! 
Man ska skriva 8 saker om sig själv och sen skicka den vidare till ytterligare 8 personer.

8 ointressansta saker om mig.
  1. Jag jobbar inom äldreomsorgen.
  2. Jag är inte så förtjust i att vara ute pga diverse pollen allergier men va gör man när man har en treåring?? Bara att snörvla och gilla läget ;)
  3. Jag lyssnar ofta på P3 och favoritprogrammet är Christer i P3 när de har temat "Appropå det" (stavas det så)..
  4. Jag älskar att shoppa!
  5. Jag är rädd för de flesta insekter. Speciellt getingar.. Ja jag vet det är löjligt och jag vet att de inte är farliga men jag får panik ändå. Min gubbe skäms för mig ibland.. Haha
  6. Jag har gått samhällsprogrammet på gymnasiet och gick ut 2004.
  7. Jag har 30 års kris redan... Haha.. Nu är jag ju faktiskt vid fel sida om 25 strecket.. Jag tycker åren går så jädra fort. Jag hänger inte med.
  8. Jag har aldrig vetat vad jag vill bli när jag blir stor. Bara att jag vill få utlopp för min kreativitet.
Jag har haft riktigt svårt att välja för det finns ju så otroligt ånga duktiga tjejer måste jag säga men jag väljer att ge bort denna tiill följande brudar:

Jag vill avsluta detta blogginlägg med ett litet kort med passande text.
Tack Ansi för awarderna!!
 Nu ska jag väcka sonen för att åka till min mamma. Vi ska öva på att cykla på trehjulingen. Vi har ju bara grus eller gräs att köra på här så han behöver öva på lite plan asfalt så han får till tekniken!
Vill önska alla bloggläsare en underbart solig dag!

måndag 9 maj 2011

Färgglatt!

Idag bjuder jag på ett kort med mycket färg. Hittade lite ATC:er som jag hade i skåpet, var med i en sån en gång men fattade aldrig riktigt grejen med det. Jag tog min egna med hänglan och satte på ett kort.
Blommorna är nyinköpta från WOC. Jag älskar deras blommor och det är ju såå prisvärt med!
Detta kort snabbscrappade jag förra lördagen. Vi blev bjudna till svärmor och svärfars stuga för att fira min svärmors födelsedag samma dag. Jag hade inte hunnit göra något kort innan så därför fick det gå undan. och sen jag började göra egna kan man ju bara inte köpa ett färdigt i affären. Bakgrunden är från en prima förpackning med blommor. Lite utstansat, alpha sticker blommor och bling så var det klart!!

Jag och Alfred varit ute i solen hela eftermiddagen härligt med sommarvärme!! Sen lagade vi mat tillsammans! Riktigt mysigt har det varit, och lika fint ska det väl bli imorgon och jag är ledig imorgon med för jag har jobbat helgen. GÖTT MOS!! Ha det toppen!!

torsdag 5 maj 2011

Premiär färgläggning med distresser!

Ja som rubriken lyder så har jag lite premiär idag. Jag köpte två så jäkla coola stämplar från kenny K härom dan på tradera och jag vill ge dessa snygga motiv lika snygg färgläggning. Jag har tidigare färglagt med promarkers men jag får inte till nyanserna som jag vill med blendern och pennorna är ju ganska dyra. Så ni får vara snälla mot mig då detta är första försöket med distresser för mig :). Har använt mig av mina distress dynor för jag har bara en refill, än så länge. Men jag tyckte det gick riktigt bra. Älskar mångsidigheten med distressdynorna. Motivet är färglagt på akvarell papper. Denna söta puman heter Lady Raven och jag föll pladask för henne. Hon har sån attityd!
Alfabetet är också nytt för mig. Köpte även det på tradera. Man kan göra lite bra fynd där. =)
Här har ni en närbild på färgläggningen. 
 
Jag är ganska nöjd med resultatet men det kommer nog ta ett par gånger innan man får till det riktigt bra.

I'm entering this following challenges with this card:
Make it colourful #16 Use black with a splash of RED
Try it on tuesday Card, something old, something new. The designpaper is a year old and the stamp is brand new!

onsdag 4 maj 2011

Bird!


Enkelt kort med en rubbon från prima. Har gjort blomman med ett brett siden band och en brad.
Hoppas att vi får en fin dag med mycket sol!! Ha det så gott